학사일정

교육과정

전공 CDR
교육과정 및 교과목 해설서
학년도 2019 학기 1학기
이수구분 1전선 학수번호 1전선
교과목명 식생활과문화
교과목명(영문) Food & Culture
교과목해설 본 코스는 처음에 식별 및 의미의 세부 사항을 논의할 수 있는 배경 지식을 제공하기 위해 음식과 문화에 대한 일반적인 주제를 탐구할 것이다. 음식의 역할은 많은 다른 공동체에서 검토될 것입니다. *교과목 목표 국제화 교육 과정 전반에 걸쳐 작성 비판적 사고의 증가 식품 문화를 통한 세계화 인식 제고
교과목해설(영문) The course will initially explore the general topic of food and culture to present a background in which to discuss the specifics of identify and meaning. The role of food will be examined in a number of different communities. *Subject Objective Internationalize the curriculum Writing across the curriculum Increasing critical thinking Increase recognition of globalization through food culture
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