학사일정

교육과정

전공 CDR
교육과정 및 교과목 해설서
학년도 2019 학기 1학기
이수구분 1전선 학수번호 1전선
교과목명 글로벌외식커뮤니케이션
교과목명(영문) Global Hospitality Communication
교과목해설 식당 산업에서 중요한 의사 소통에 대한 집중적인 도입 커뮤니케이션 프로세스 탐색:일반적인 주제에 대해 말하고, 비즈니스 환경에서 의사 소통하고, 외식 산업에서 사업에 관한 내용을 이해할 수 있는 기회를 제공한다. *대상 학생들은일 문법 및 광범위한 어휘 학습을 포함하는 언어 개발 2. 모든 것 읽고 쓰는 능력과 주어진 주제에 대한 짧은 에세이와 메모에 초점을 맞춘 쓰기 능력 3. 윤리 경영 식품 서비스와 관련된 읽기 또는 수업에서 논의할 주제 4. 모든 것 식품 서비스의 세부 정보에 대한 이해를 포함하여 경청
교과목해설(영문) Intensive introduction to critical communication in the restaurant industry. Exploration of communication processes: opportunity to speak on general topics, to communicate in Business environment and to understand texts on business in the foodservice industry. *Subject Objective Students will 1. Language development, involving grammar and extensive vocabulary learning 2. Writing skills focusing on literacy and short essays and notes of a given topic 3. Reading related to foodservice or a topic to be discussed in class 4. Listening including comprehension of detailed information of foodservice
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