학사일정

교육과정

전공 CDR
교육과정 및 교과목 해설서
학년도 2020 학기 1학기
이수구분 1전선 학수번호 1전선
교과목명 고급식품학
교과목명(영문) Global Functional Foods and K-Foods
교과목해설 이 주제는 식품 매트릭스의 식품과 화학 성분의 구조를 검토한다. 전문적인 주제는 특히 새로운 제품 개발이 건강상의 이점이나 새로운 신체적 특성을 부여하는 것과 같은 새로운 기능을 수반하는 경우 학생들에게 음식의 영양과 감각적 특성에 대한 더 큰 이해를 제공할 것이다. *이 과목의 목적은 기능성 식품에 대한 기본 지식을 학생들에게 제공하고, 학생들이 영어로 몇가지 주제를 발표하도록 하는 것입니다.
교과목해설(영문) This subject examines the structure of food and the chemical compounds in a food matrix. Specialised topics will provide students with a greater understanding of nutritional and sensory characteristics of foods, particularly where new product development involves novel functionality such as conferring health benefits or new physical traits. *교과목 목표 The objective of this subject is to give the basic knowledge about functional food to students and let them to present some topics in English.
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