학사일정

교육과정

전공 CDR
교육과정 및 교과목 해설서
학년도 2019 학기 1학기
이수구분 1전선 학수번호 1전선
교과목명 조리교과교육론
교과목명(영문) Theories of Culinary Subject Teaching
교과목해설 조리과 교육의 이론을 학습하여 교사로서의 능력을 함양하고 이를 실제 교육현장에 적용 하는데 중점을 둔다. *교과목 목표 1) 조리교과교육의 특성을 이해한다. 2) 실천적 수업의 특성과 조리교과의 특성을 관련지어 설명한다 3) 효과적인 이론 및 실습내용 전달의 교수법 모형을 개발한다.
교과목해설(영문) Learn the theory of cooking and education to cultivate your ability as a teacher and apply it to practical education sites Focus on * Curriculum target 1) Understand the characteristics of cooking curriculum. 2) The characteristics of practical classroom and cooking curriculum are described. 3) The medical institution develops a teaching model for the delivery of effective theory and practical contents.
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